Hawaiiansk Ka Huna massage

Ka Huna massage stammer oprindeligt fra det sydlige stillehav og går flere tusind år tilbage. Denne massage blev givet til unge som gamle og blev brugt ved "overgangsritualer", som et transformerende healingssystem. Det er også kendt som Hawiiansk Tempel Massage eller Lomi Lomi.

Denne smukke massageform bruger en holistisk tilgang til healing ved at afbalancere kroppen/sindet i de fysiske, følelsesmæssige og åndelige dimensioner, på en både blid og samtidig fast måde.

Ka Huna massage er unikt i mange henseender. Behandleren bruger sine hænder, underarme og albuer og bevæger sig rundt om briksen ( flydende Hula-og TaiChi lignende bevægelser). Der arbejdes med energi for at give bindevæv- og dybdemassage og samtidig afspilles musik, og behandleren afstemmer massage flowet efter den, for at bringe harmoni mellem de forskellige rytmer i klientens krop, sind og sjæl.

Når vi er anspændte fysisk som psykisk, bremser det kroppens energi i at flyde frit. Ved at få kroppens muskler til at spænde af og samtidig tilføre ny energi, vil kroppen selv genoprette balancen.
Massagen er ganske velegnet under eller efter sygdomsforløb eller i stressede perioder, hvor du har brug for ekstra omsorg.

o Ka Huna massage er vidunderligt at modtage
o Smukt at se
o Dejligt at give

Ka Huna massage henvender sig til alle, ung som gammel, om du har muskel spændinger, hovedpine, lider af stress eller har bare brug for at forkæle dig selv.

“At pleje sin krop med massage er at give omsorg til sig selv”