Heartworks – Lomi Lomi Hawaiiansk massage

Heartworks Lomi Lomi er en smuk massage, der bygger på intuition indleven og fokusering. Massagen udføres ved lange, rolige og rytmiske strøg til afstemt musik afspillet under hele forløbet. En dyb og sanselig massageform, hvor det er muligt at komme omkring de oplevelser, som vi alle lagrer i kroppen i form af spændings tilstande, eksempelvis en stiv nakke, smerter i skulder/ryg eller måske hovedpine.

Under massagen lindres muskelspændinger, opløses infiltrationer, og der skabes et ”flow” i kroppens kredsløb, nervesystemet og det lymfatiske system stimuleres. Dette giver forøget blod gennemstrømning og herved øget næringen til hvert enkelt celle i kroppen samtidig med at ophobede affaldsstoffer fjernes. En fuldstændig og total afslapning for krop og sind.

Lomi-Lomi har ingen alder og henvender sig til alle, og er specielt velegnet hvis du har været igennem en stress fyldt periode, og har brug for en massage der giver dig ny energi og omsorg.


Heartworks Lomi-Lomi Kursus

Har du lyst til at lære denne smukke massage, samt opleve en weekend hvor du får ny energi, masser af massage, meditation, sund mad, personlig udvikling og er sammen med fantastisk dejlige mennesker
 – ja en lease for krop og sjæl.

Kurset henvender sig til:

• Alle uanset størrelse eller form- og uden forudgående erfaring
• Udøvende terapeuter og behandlere, som ønsker at give sine klienter en oplevelse de aldrig 
  glemmer.
• Mennesker, der ønsker at bringe mere glæde, frihed, selvsikkerhed, positivitet og kærlighed
  ind i deres liv.

For yderligere information se under kurser / Heartworks lomi lomi