Life energies


Mit navn er Gitte Siff Høj. Jeg har en stor passion for massage og akupunktur, og den påvirkning behandlingen har på kroppen.

Jeg giver massage ud fra den holistiske grundholdning at krop, sind og sjæl hænger sammen. Ved at arbejde med kroppen, arbejdes der også ubevidst med psyken.

At pleje sin krop med massage har en positiv effekt på spændinger i hårde og ømme muskler, det giver større blodcirkulation og fjerner ophobede affaldsstoffer fra kroppen. Samtidig giver massage afslapning, lindring og velvære for krop og sind. Mange oplever en større energi og får en god indre balance.

Akupunktur handler om at frigøre energi, og bruges til behandling af akutte og kroniske sygdomstilstande, samt smertelindring og forebyggende behandling. Kroppen er normal i stand til at helbrede sig selv, men i visse tilfælde har den ikke de tilstrækkelige ressourcer, og det er her at akupunkturen aktiverer kroppens egne helbredende processer. Jeg bruger det bedste fra den traditionelle kinesiske medicin og moderne akupunktur, for at give den mest optimale behandling.

Jeg sætter en ære i at give den bedste behandling, blandt behandlingsformerne Organisk Manuel Terapi, Hawaiianske massage og akupunktur, som kan hjælpe dig med de problemstillinger du måtte have.

Jeg er RAB registreret gennem BFM(Brancheforeningen for Fysiurgiske Massører) og gennem PA(Praktiserende Akupunktører, aku-net.dk), hvilket betyder at jeg lever op til lovgivningens krav om uddannelse, etik og god klinisk praksis.
Mange sundhedsforsikringer giver tilskud til massage og akupunktur, såfremt at behandleren er RAB registreret.
www.RAB-behandlere.dk. Såfremt du er medlem af DK-sundhedsforsikring, gives der tilskud til akupunktur.

Jeg glæder mig til at se dig hos life energies.

Mange hilsner og Aloha
Gitte Siff Høj
 

Min uddannelse:

 

            Australian Healing Hands (stolemassage) fra www.highspirits.com.au, Australien.